Tapahtumia

 

  

Jäsenilta  28.9. klo 17  Taidekeskus Väinölä

 

Vieraaksemme tutustumiskäynnille saapuu Kuopion Kuvataiteilijat ry Ars Liberan ensimmäinen toiminnanjohtaja Toni Ledentsa.

Ledentsa on monipuolisesti kokenut kuraattori, kirjoittaja ja tuottaja, joka on toiminut erilaisissa taiteellisissa organisaatioissa ja projekteissa, erikoistuen nykytaiteeseen sekä kansainvälisiin kulttuurihankkeisiin. Viime vuosina hän on toiminut mm. Hug Culture-taiteilijaresidenssin projektikoordinaattorina ja tuottajana Madridissa, sekä Alpo Aaltokoski Companyn toiminnanjohtajana. Hänet tunnetaan myös vuosina 2011–2015 Helsingissä toimineen XL Art Spacen perustajana ja kuraattorina.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!  Tarjolla kahvia ja purtavaa.

 

Toni Ledentsasta voi lukea lisää seuraavien linkkien kautta

https://arslibera.com/current/ars-liberan-toiminnanjohtaja-on-valittu

https://luovaveto.savonia.fi/2020/06/25/kuopiosta-nykytaiteen-ikkuna/

 

 

Lokakuun kritiikki-ilta 19.10. klo 18, Keskuskonttori

 

Palautteen antajana toimii Vinha Jonna, TaM, kuva- ja ympäristötaiteilija ja Soisalo-opiston kuvataidekoulun opettaja. Suosittu ja antoisa kritiikki-ilta on ollut monen vuoden ajan mukava, taiteellisesti kehittävä syksyn tapahtuma, jossa palautteen lisäksi vaihdetaan kuulumiset kahvikupposen äärellä.

Vuosinäyttely

 

Vuosinäyttely 3.11.-29.11.  Varkauden kaupunginkirjaston näyttelytila

Näyttelyyn voi tarjota 3 teosta, jotka eivät ole olleet aiemmin esillä näyttelyissä. Jokaiselta jäseneltämme näyttelyyn valitaan vähintään 1 teos. Jurytyksen ja näyttelyn ripustuksen suunnittelee johtokunta. Teosten tuonti ja ripustus 2.11.

Näyttelyn avajaiset 3.11.

Näyttelymaksu on 10 €.

Tietoja tarkennetaan syksyn aikana.

 

 

Kauden päätösjuhlat

Vieläkö muistatte viime juhlavuoden ikimuistoiset päätösjuhlat Keskuskonttorilla? Tänäkin vuonna on tarkoitus juhlia joulukuussa (jos on mahdollista ja turvallista) ja siitä tiedotamme myöhemmin.

 

Elokuun tapahtumia

 

14.8. nautimme upeassa kelissä Wanhan Varkauden Taiteiden Yöstä. Järjestimme tapahtuman yhdessä Taidekeskus Väinölän sekä Varkauden museoiden kanssa. Meillä oli elävän mallin croquis piirrustusta Taidemuseolla, runojen maalausta lapsille Wäinölä areenalla yhdessä Kirja-Varkauden kanssa sekä rumpuryhmän esiintyminen, jossa oli allekirjoittaneen lisäksi Teemu Paananen, Jonna Vinha ja päätähtenä Djomba Kourouma.  Kiitokset paljon vapaaehtoisille ohjaajille Jonna Vinha, Riitta Vähävihu sekä Kati Heikkinen. 

 

Elokuun viimeisen viikonlopun klassisen maisemamaalauksen intensiivikurssille  osallistui 10 henkilöä. Ateljee Espoon opettajan taidemaalari Janne Jääskeläinen saapui opettajaksemme Auri Hotan kutsusta. Kurssi sai loistavaa palautetta! Kiitokset myös ansaitsee Soisalo-opiston Kuvataidekoulu, jonka tilat oli käytössä ja joka järjesti Jannen pitämän taideluennon.

Kuvassa Janne Jääskeläinen.

Janne Jääskeläinen.jpg

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now